Forside Dit hus Trænger værkstedet til en opgradering?

Trænger værkstedet til en opgradering?

23
0
DEL

Er din bolig udstyret med et værksted, men bruger du det måske ikke så meget, fordi det er rodet og slidt? Så trænger det måske til en opgradering og en kærlig hånd. Selv det mest slidte og kedelige værksted kan blive så godt som nyt, hvis bare man gider at lægge tid og kræfter i det. Et værksted er smart og praktisk til opbevaring og reparation af eksempelvis cykler, og måske du er så heldig at have et værksted, der ligger i forbindelse med garagen, så der er plads til bil og motorcykel i samme ombæring. Hvis værkstedet er et sted, du gerne vil bruge mere tid, end du gør, er en renovering eller opgradering måske ikke en dårlig idé.

Vælg et klinkegulv

For at få et behageligt og samtidig flot gulv i værkstedet kan det være et godt valg at gå efter klinker. Klinker er meget slidstærke og kraftige, og de er samtidig meget nemme at vedligeholde og gøre rene, hvilket gør dem til et oplagt valg til et værksted, hvor der hurtigt bliver beskidt. Klinker kan fås i mange forskellige typer og farver, hvilket gør, at du selv kan bestemme præcis, hvilken farve klinker du ønsker i dit værksted. Et godt tip vil være at gå efter en mørk farve som sort eller mørkegrå, da disse ikke så tydeligt vil blive snavsede, som lyse farver vil. Klinkegulvet kan samtidig bruges til gulve med gulvvarme, hvilket også er en klar fordel i et værksted. Med gulvvarme vil der ikke blive så fugtigt i rummet, og det er muligt at opbevare lige det, du har lyst til. På denne hjemmeside finder du mange forskellige typer klinker i forskellige farver og størrelser, og der er helt sikkert en slags, du synes om.

Familiefar og drengerøv?

Uanset om du er den helt store håndværker og måske bruger værkstedet som arbejde eller blot har brug for et sted, hvor du kan koble fra uden at blive forstyrret, er et værksted nærmest uundværligt, når du bor i hus. Som mand i huset er der også noget meget mandigt i at bruge tid i værkstedet for at være kreativ og arbejdsom. Selvom du måske er familiefar med villa, Volvo og vovse, kan det også være, at du samtidig er en rigtig drengerøv. Hvis der er plads til det i dit værksted, er det netop også et godt sted at bruge til manderum, og især hvis rummet er udstyret med gulvvarme, kan der gå meget tid med at opholde sig her både alene og med venner. Du kan eksempelvis opgradere værkstedet til et spillerum og udstyre det med et billardbord, en flippermaskine eller instrumenter, hvis du har et lille band med de nærmeste venner. Samtidig vil et godt anlæg være på sin plads, så der kan spilles god musik, når du opholder dig i rummet. Lav derudover en lille bar, så du kan byde dine gæster på alverdens specialøl, rom eller gin. Med et herrerum/værksted som dette vil du garanteret få prisen som den sejeste i nabolaget!

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here