Forside Dit hus Trænger din bolig til et nyt pust?

Trænger din bolig til et nyt pust?

22
0
DEL

I hverdagens stress og jag er det de færreste, der har fokus på at forny og vedligeholde boligen. Selvom det kan lyde som en ordentlig mundfuld, findes der mange muligheder og alternativer til, hvordan boligen hurtigt kan få et nyt og moderne udseende. Og fornyelse behøver langt fra at koste hele opsparingen.

Start med boligens facade

Det første, som du og alle andre ser, når de passerer forbi din bolig, er facaden. Hvis vinduer og døre er nedslidte og rådne, kan det være en god ide at udskifte disse. SparVinduer er specialister i dette, og via webshoppens hjemmeside kan du finde mere inspiration herom. Selvom det kan lyde som en omkostningsfuld omgang, findes der mange fordele herved.

Nye tætte vinduer og døre vil medvirke til et mindre varmeudslip, hvilket vil kunne ses på din varmeregning. Hvis vinduer og døre stadig er i ordentlig stand, men simpelthen er afblegede og kedelige grundet solens stråler, kan en malerbøtte og et par penselstrøg gøre en stor forskel.

Sæt fokus på de indvendige detaljer

Hvis det ikke er boligens facade, der trænger til at blive piftet op, kan du begynde at vende blikket indenfor. I mange tilfælde kan de små detaljer være med til at gøre en stor forskel for det samlede billede af boligen. Du kan eksempelvis se det fine udvalg fra Kasia Lilja her, hvor du har rig mulighed for at finde et billede, der både kan have personlig kant, og som kan være inspirerende og anderledes.

Når du tilføjer nye og anderledes elementer i din indretning, vil det ofte skabe mere opmærksomhed herom. Dette kan du drage fordel af ved at finde nye placeringer til dine andre elementer og være lidt kreativ i deres placering. Mange gange vil en simpel omdekoration synes som noget nyt.

Bring solen indenfor

Naturligt sollys vil altid have en positiv effekt på indretningen. Derfor handler det i mange tilfælde om at åbne op og få skabt luft. Dette kan eventuelt ske gennem nedrivning af vægge eller indførelse af ovenlysvinduer.

Hvis du derimod ikke ønsker at foretage en større indgriben, kan det at male lofter, de indvendige døre eller køkkenlåger gøre en enorm forskel. For at fuldende det nye look, kan du med fordel påsætte nye håndtag på døre og skabslåger.

Mange gange handler det ikke om at foretage en stor renovering, da det er de små ting, som giver en stor effekt, og som kan være med til, at huset får en helt ny og anden udstråling.

Gør haven til et frirum

Hvis din have er begyndt at blive uoverskuelig, bør du tage hånd om denne nu. En have tilbyder så mange muligheder, og det vil være det perfekte sted at have som frirum. Hvis legetøjet gemmer sig i det efterhånden alt for lange græs, er det blot om at starte her.

Når du skal indrette din nye have, kan du med fordel indkøbe elementer, du ved, der kan hjælpe til at holde haven overskuelig. Det kan eksempelvis være vandtætte hyndekasser, hvor både legetøj og hynder kan have plads.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here