Forside Dit tag Tagmaling

Tagmaling

186
0
DEL

Med tiden mister alle tage både styrke og udseende, og det kan betyde, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at udskifte dit tag med et nyt. Men hvad mange ikke ved er, at man med en afrensning og en gang tagmaling typisk kan forlænge et tags levetid med 10-15 år. Det er altså en rigtig god investering, og så kommer både tag og hus til at se rigtigt godt ud i nabolaget!

Der er mange typer tag, hvor den oprindelige beskyttelse på overfladen allerede begynder at blive nedbrudt efter relativt få år. Det betyder, at fugt kan trænge ind, hvilket skaber større risiko for svampe, mos og alger. Det klarer en gang tagmaling, og der er også andre fordele ved det. Man sparer en masse i forhold til et helt nyt tag, det forøger markedsværdien og endelig bliver dit tag mere modstandsdygtigt overfor førnævnte problemer. Så det er bare med at komme i gang!

[box type=”shadow”]
[three_fourth]

3byggetilbud kan tilbyde dig 3 komplet uforpligtende tilbud på maling af dit tag!

[/three_fourth]

[one_fourth_last]
 
Klik her
[/one_fourth_last]
[/box]

Rensning med specialudstyr

Hvad enten man bor i storbyer som København, Århus, Odense, Ålborg, Esbjerg eller på landet, er det nødvendigt at afrense taget med specialudstyr, før man går i gang med sit foretagende. Derved fjernes alle urenheder, og taget kan nu “holde” på malingen, uden at den falder af. Man skal dog være opmærksom på, at teglsten og naturskiffer ikke egner sig til tagmaling. Her kan man istedet give taget en afrensning eller imprægnering og derved give taget sin glød tilbage.

Hele foretagenet kommer ofte til at tage længere tid, end man lige skulle tro. Det kommer selvfølgelig an på, hvilken størrelse ens tag har, men fordi taget som sagt også skal renses, inden man maler det, kan man godt regne med mindst 3 tage. Mindst en dag til at rense taget. Så skal taget tørre, og endelig skal det males, som også tager en dags tid eller to. Og det er vel at mærke, hvis alting er i den fineste orden. Hvis man finder nogle fejl, kan det være, at man alligevel skal til at kontakte tagfolkene, hvilket er endnu en grund til, at det svarer sig at få fat i fagmænd.

Tagmaling foregår typisk således:

  • Du får et gratis tageftersyn
  • Tagmaler opmåler dit tag og giver et tilbud
  • Afrensning af taget
  • Efterskylning af taget
  • desinfektion
  • Der grundmales, og kanter opmales.
  • Der males med den ønskede farve tagmaling.