Forside Dit hus Sådan undgår du, at dit hjem ser tomt ud

Sådan undgår du, at dit hjem ser tomt ud

36
0
DEL

Som boligejer er en af de vigtigste opgaver at undgå tomme og kedelige rum. Og det kan være meget svært, da selv et ret proppet rum kan virke tomt, hvis ikke man indretningsmæssigt har placeret møbler, planter og så videre helt rigtigt.

I artiklen her giver vi et fif til, hvordan du helt undgår tomme rum. I modsætning til, hvad man skulle tro, handler det faktisk ofte om, at man bare ikke lige har knækket koden til, hvad det egentlig er for noget interiør, der gør, at et rum kommer til at virke indbydende.

Undgå altid nøgne vægge

Har du prøvet alt? Og kan du simpelthen bare ikke se, hvad det er, der gør, at dit rum virker koldt og tomt? Så har du muligvis glemt den allervigtigste ingrediens i din indretning. For når det kommer til boligindretning, er det nemlig svært at gå til opgaven kun med sund fornuft og logik. Det hjælper ikke, at man bare fylder rummet med møbler og planter, og det hjælper heller ikke altid, at man vælger at male rummet i en mere varm farve.

Nej, løsningen på denne problemstilling vil ofte være, at man holder fokus på sine vægge. For hvis der er en ting, der kan få et rum til at virke koldt og tomt, er det nøgne vægge. Og lige meget, hvor meget du prøver, kan det bare ikke lade sig gøre at knække koden uden også at hænge noget op på væggene. Hvad du så vælger at hænge op, er op til dig. Essensen i indretningen er bare, at væggene ikke er nøgne.

Er du helt på bar bund med, hvad du skal hænge op på dine vægge, kan du eventuelt søge inspiration i et af de mange indretningsmagasiner, der ugentligt, månedligt og årligt kommer med nye idéer og kreative påfund. Vil du dog gerne bare have en mere simpel indretning, kan du også finde en løsning, der alene indebærer, at du finder billeder eller plakater til din væg. Det er givetvis ikke lige så kreativt, men ikke desto mindre er det tilstrækkeligt, så du får et rum, du kan være stolt af. Se blandt andet det store og prangende udvalg af plakater hos Wallstickerland. Her har de samlet nogle af markedets allerfedeste plakater, og du kan med garanti også finde en, der passer perfekt til lige netop din boligindretning – om det så er med karakterer fra Game Of Thrones eller en kunstnerisk gengivelse af din by.

Skab liv og energi med planter og blomster

Endnu et trick, der kan være med til at give rummet lidt ekstra, er, hvis du altid husker at have friske blomster og masser af planter. Det er nemlig med til at give rummet liv og energi, og det giver samtidig en følelse af, at man som gæst er mere velkommen.

At vælge planter er ikke svært. Besøg din lokale plantehandel – så vil du med garanti finde noget, der falder i din smag.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here