Forside Dit hus Sådan opnår du en rustik indretning i dit hjem

Sådan opnår du en rustik indretning i dit hjem

38
0
DEL

Den rustikke indretningsstil er de seneste år blevet mere og mere populær herhjemme i Danmark. Vi ser diverse træ- og naturmaterialer blive taget med ind i de danske hjem rundt om i landet, både i form af de større møbler, men også som små nipsting, der kan bidrage til at sætte prikken over i’et i indretningen. Hvordan man opnår en rustik indretningsstil kan gøres på et utal af forskellige måder. Hvis du også er faldet for denne måde at indrette hjemmet på, kan du herunder læse meget mere om og blive klogere på, hvordan du ved hjælp af få midler kan opnå en mere rustik stil i dit hjem.

Lav en pudset væg

Hvis du ofte køber diverse indretnings- og boligblade eller læser sådanne magasiner, når du er nede for at blive klippet ved din lokale frisør, har du sikkert lagt mærke til, at de pudsede vægge er blevet yderst populære. En pudset væg er en væg, hvor der ikke er tapet på eller malet, som der normalt er på husets vægge. I stedet er den rå væg pudset op, hvilket giver et både råt og stilfuldt look. Mange vælger at pudse en af stuens vægge for at skabe nuancer og kontraster i rummet. Derudover er en mulighed naturligvis at pudse en af væggene i soveværelset eller køkkenet, hvis det er her, hvor du tænker, at det rå look vil gøre sig godt. Dog vælger de færreste at pudse mere end én væg i et rum, da det også hurtigt kan blive for voldsomt, hvis alle væggene er pudset op.

Investér i et solidt plankebord

Hvis du ikke er til gør-det-selv-projekter som pudsede vægge, kan du også tilføre et råt element til din indretning i form af et rustikt plankebord. Et sådant bord er et relativt stort møbel, og det vil derfor kunne tilføje en masse til et ellers halvkedeligt rum. Hos Træfolk har de et stort udvalg af plankeborde i høj kvalitet, så er du på udkig efter et sådant til din indretning, er deres side absolut et besøg værd. I udvalget er det muligt at finde borde med forskellige typer bordben, ligesom du selv kan vælge, hvor stort dit bord skal være alt efter, hvor meget plads du har at gøre med i din spisestue.

Brug diverse naturmaterialer

Udover en pudset væg og et lækkert, rustikt plankebord gælder det generelt, at du kan opnå en mere rå indretningsstil ved at inkorporere diverse naturmaterialer. Det gælder eksempelvis sten og træ, som begge er rustikke elementer, der kan pifte din indretning op. Eksempelvis kan du investere i et marmorbord som sofabord, og her er det mange steder muligt at få forskellige farver alt efter din smag. Der findes altså et hav af muligheder, når det kommer til at få et mere råt look i indretningen.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here