Forside Dit hus Sådan kan du give dit hus et friskt pust

Sådan kan du give dit hus et friskt pust

12
0
DEL

Trænger dit hus til et friskt pust? Så er der heldigvis meget, du selv kan gøre. Du behøver nemlig ikke at påbegynde det helt store renoveringsprojekt for at få et fint hus. Vi giver dig her tre råd til, hvordan du giver huset nyt liv.

Mal dit hus

Hvis dit hus trænger til en kærlig hånd, kan maling ofte gøre meget. Afskallet maling giver nemlig et indtryk af, at dit hus er faldefærdigt. Et nymalet hus fremstår derimod nyere og mere lækkert. Samtidig kan det være et rigtig godt ferieprojekt at male huset. Hvis du er modig, kan du vælge at male huset i en ny farve. Du behøver ikke at vælge en vild farve for at give huset et friskt pust. Du kan blot vælge en farve, der varierer en smule fra den farve, huset havde før. Hvis du mangler maling til at male huset med, kan du kigge på Jotun maling. Her finder du udendørsmaling, som du kan male huset med. Du kan også kigge på Beck & Jørgensen maling, der har udendørsmaling til huset.

Lav en terrasse

Hvis du har mod på et udendørsprojekt, kan du lave en terrasse. Der findes mange forskellige former for terrasser, som kan give dit hus helt nyt liv. Du kan eksempelvis bygge en lille terrasse af sten. Alternativt kan du bygge en skøn træterrasse. Hvis det er muligt, er det rigtig skønt at have en terrasse, som du kan tilgå direkte fra huset. På den måde kan du hurtigt komme ud og nyde morgenkaffen. Du kan bygge den terrasse, der passer til dig og dine behov. Der findes nemlig et hav af varianter, som du kan lade dig inspirere af. Du kan eksempelvis tage en tur i byggemarkedet, hvis du trænger til ny inspiration.

Få styr på haven

Den sidste ting, du kan gøre for at give dit hus et friskt pust, er at kigge på haven. Her kan du lave små og overskuelige projekter. Du kan lave en hyggekrog i haven, hvor du kan sidde i al slags vejr. En hyggekrog kan eksempelvis skabes ved at spænde et sejl op mellem to træer. På den måde har du altid et sted, hvor du kan sidde i læ. Herunder kan du sætte liggestole, hvor du kan placere puder og tæpper om sommeren. Du kan også skabe hygge i haven ved at plante blomster i fine krukker og sætte dem rundt omkring i haven. Du kan tage en tur i det lokale havecenter, hvis du mangler inspiration til, hvordan din have kan blive fin og hyggelig.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here