Forside Dit hus Sådan indretter du bedst din stue til streaming

Sådan indretter du bedst din stue til streaming

43
0
DEL
stue

Streaming bliver større og større. Der er mange danskere, der vælger at opsige deres TV-pakke, fordi de i stedet ønsker at have abonnement hos f.eks. Netflix, Viaplay eller TV2 Play. For nogle handler det om, at de kan se TV-serier og film, når de har lyst, men for andre handler det om, at de gerne vil have adgang til den helt store pakke med sport.

Hvis det også er noget, du kan genkende, så er det en god idé, at du indretter din stue til at være god til dette formål. På trods af, at det på mange måder minder om blot at se almindelig TV, så er er dog enkelte forskelle. Hvis du gerne vil streame, så er det f.eks. en klar fordel, at du har et TV, der gør det muligt for dig at streame direkte via en app på det.

1. Smart TV

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vigtigste er, at du vælger at investere i et Smart TV, hvis du ikke allerede har det. Grunden til dette er, at de leveres med apps til langt de fleste streamingtjenester. På denne måde kan du logge ind direkte på dit TV og skal derfor ikke tilkoble f.eks. din laptop eller din tablet-pc, inden du kan begynde at streame.

2. Chromecast

Det er også en god idé, at du køber en Chromecast til TV’et. Det er ikke alle tjenester, der findes apps til på dit Smart TV. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du bruger én eller flere tjenester, der ikke er så kendte. Det er dog heldigvis nemt at streame helt trådløst fra din laptop til dit Smart TV, så du ikke skal til at bøvle med at tilslutte kabler.

Dette er også noget, der gør sig gældende, hvis du f.eks. er én af de mange danskere, der vælger at bruge din bookmaker til at streame fodbold. Ved hjælp af en Chromecast kan du få kampen op på din store TV-skærm i stuen i stedet for at se den på din laptop. Hvad det betyder er, at du på denne også kan få fodbold i TV gratis og nemt.

3. Sofa eller lænestol

Én ting er, at der skal være styr på det tekniske. Noget helt andet er, at du også skal sidde godt. Det er forskelligt fra person til person, hvad de foretrækker i denne sammenhæng. Nogle er glade for at kunne sidde i en lænestol, mens andre er mere interesserede i at sidde i en sofa. Det vigtigste er, at du kan sidde eller ligge komfortabelt foran TV’et.

4. Lyd

Hvad end du skal streame film, TV-serier, sport eller noget helt fjerde, så er det ikke meget værd, hvis der ikke er god lyd. I dag har de fleste Smart TV god lyd, men det kan dog sagtens blive bedre ved f.eks. at investere i en god soundbar fra Sonos el.lign. Derfor er det også værd at investere i bedre lyd, hvis du vil skabe det optimale setup til streaming.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here