Forside Dit tag Sådan får du råd til dit nye tag

Sådan får du råd til dit nye tag

629
0
DEL

Skal du snart have nyt tag, men har ikke helt råd til det? Her på siden giver vi dig en lille guide til, hvordan du får råd til det nye tag, så varmen kan blive indenfor regnen holdes ude.

Tag et banklån

Langt de fleste vælger at tage en eller anden form for banklån. Fordelen ved at låne i banken er, at renten typisk er lavere i forhold til andre steder. Det vil altså sige, at lånet bliver billigere. Derudover kan det også være, at du har et godt forhold til din bank, hvorfor du hurtigt kan få stablet en låneaftale på benene og komme i gang med at opføre dit nye tag.

Læs mere om banklån hos Arbejdernes Landsbank.

Måske er et mindre forbrugslån rigeligt?

Hvis der ikke er tale om et så stort beløb du skal låne til det nye tag, så er et forbrugslån tit og ofte rigeligt. Fordelen ved at tage et forbrugslån er, at du kan låne pengene inden for ganske kort tid. Du har typisk pengene på kontoen inden for et par døgn – typisk hurtigere. Det er en god ide at sammenligne forbrugslånene, inden du låner. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige udbydere lader sig betale, når der skal lånes penge ud.

Tilbyder tagfirmaet nogle finansieringsmuligheder?

Hvis tagfirmaet, som skal stå for at få lagt det nye tag, har nogle finansieringsmuligheder, så er de værd at se nærmere på. Der er nemlig tit og ofte penge at spare ved at få finansieret taget direkte hos tagfirmaet. Det kan for eksempel være en eller anden form for afdragsordning, hvor du betalingen bliver delt op i nogle mindre rater.

Spar op i en længere periode

Sidst men ikke mindst er det altid en god ide at spare op i en længere periode. Fordelen ved at spare op er at det er gratis. Det vil sige, at du ikke skal betale renter, gebyrer og lignende udgifter i forbindelse med et lån.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here