Forside Dit hus Musthaves til boligen og garderoben anno 2019

Musthaves til boligen og garderoben anno 2019

24
0
DEL

Skal boligen piftes lidt op til 2019-standard, får du her i artiklen nogle gode tips til absolutte musthaves. Moden skifter hele tiden på lige fod med tøjmoden, hvorfor det kan svært at følge med i, hvad der in og out. Lad os se nærmere på, hvad der tager sig godt ud i boligen og garderoben netop nu.

Fashionable tallerkener til hverdag og fest

Har du ikke før stiftet bekendtskab med Bloomingville tallerkener, er det på høje tid. De ligner ikke meget andet, du har set før og kommer i mange forskelligartede varianter og støbninger. Altid et friskt pust, der tager sig godt ud på bordet. Nogle er meget clean, mens andre har et mere “skævt” look, som gør dem helt unikke og virkelig fashionable.

De er vældigt populære lige nu på grund af de mange kombinationsmuligheder. Du kan anvende dem til hverdag og fest, og ganske enkelt være sikker på, at rammer plet med et nydeligt dækket bord, hver gang du dækker op.

Nye klæder skal der til

Er det ved at være noget tid siden, du har skiftet garderoben ud, er det måske ved at være på tide, du endelig får gjort noget ved det. Det kræver sit at følge med udviklingen inden for mode, der faktisk har hele 12 årstider. En for hver måned. På fashiondeluxe.dk er de gode til at udvælge tøj og brands, der rammer moden. Både til mænd og til kvinder.

Søger du noget til hverdag, eller er det snarere en frisk sommerkjole, der står for skud, er der masser at vælge imellem. Siden bliver løbende opdateret med nye styles hele tiden, hvorfor den altid er up to date.

Velour er in, læder er yt

Uanset om vi taler gardiner eller sofa, er velour in. Den gamle lædersofa er ikke at finde ret mange steder mere, og de mange veloursofaer er pænt pyntet med flotte velourpuder. Og med god grund. Når man taler om hygge, er det uden tvivl et af de mest optimale typer stoffer, man kan skabe hygge med. Det er varmt, og det har et look, der ser eksklusivt ud og er varmt og blødt.

Velour er kommet for at blive det næste lange stykke tid, og derfor kan du sagtens komme med på moden, hvis ikke du er allerede er det. Rigtig god jagt, der er masser af gode ting derude.

 

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here