Forside Din have Invester i kvalitets havemøbler der holder mange somre

Invester i kvalitets havemøbler der holder mange somre

54
0
DEL

Havemøbler er med til at højne kvaliteten af din have, særligt hvis du vælger med omhu, når det kommer til komfort og kvalitet. Med et rummeligt bord og komfortable stole kan du omdanne en kedelig gårdhave til en indbydende spisedestination. Undgå at overse dine udendørs muligheder for at få mest muligt ud af din have.

Sådan finder du de perfekte havemøbler 

 1. Skab et overblik
  Start med at lave en liste over, hvordan du ønsker din udendørs plads skal fungere. Skriv ideer og behov noget eller lav eventuelt en skitse for at få en idé om hvilke havemøbler, du har behov for. Vil du for eksempel gerne have, at haven skal fungere som en spiseplads på varme sommernætter, eller vil du gerne være vært for dit næste middagsselskab eller dine børns fødselsdagsfest? Er en fredelig læsekrog mere det, du savner i din yndlingshjørne udenfor?
 2. Prøv møblerne af
  Før du køber nogle møbler, kan det være en god idé at afprøve dem. Komfortable havemøbler, vil ligesom indendørs møbler, blive brugt mere regelmæssigt. Det er derfor også vigtigt at beslutte, hvor højt du prioriterer komfort versus design – ikke at det ene nødvendigvis udelukker det andet.
 3. Lette at rengøre
  Hvis du gerne vil bruge mere tid på at nyde dine havemøbler end at veligeholde dem, er det vigtigt at vælge havemøbler, der er neme at pleje. De fleste metal, teak, cedertræ havemøbler kan klare al slags vejr, hvorfor møbler af disse materialer vil se pæne ud i årevis.
 4. Overvej opbevaring
  Forlæng levetiden på dine havemøbler ved at opbevare dem et beskyttet sted i vinterhalvåret. Det kunne være i en garage eller kælder. Selv de hårdeste møbler, som teaktræs stole eller en smedejernssofa, vil holde længere, hvis de bliver opbevaret gennem vinteren.
 5. Prioritér kvalitet
  Man får generelt hvad man betaler for. Plastikstole eller borde ser godt ud på hylden og vil holde deres gode udseende for et år eller to ude i solen, men med tiden vil de blive grimme og miste deres farve. Det samme gælder for nogle træprodukter og fletmøbler, særligt hvis de ikke vedligeholdes.

Find dine havemøbler hos ILVA

ILVA har et væld af havemøbler i god kvalitet at vælge imellem, så hvis du gerne vil gøre din have sommerklar og mangler havemøbler og andre fine ting til haven, kan det klart anbefales at tage et kig hos ILVA. Du kan også finde en masse god inspiration til haven lige her.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here