Forside Dit hus Indret stuen med en smart stigereol

Indret stuen med en smart stigereol

50
0
DEL
Indret stuen med en smart stigereol

Stigereoler er kitsche og tilfører hjemmet en skæv og utraditionel charme! De er da også blevet et mere og mere moderne syn i de danske hjem, også selvom de allerede har været på markedet i mange år nu.

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de mange muligheder, du har, når du vil indrette dit hjem med en stigereol. For mulighederne er mange; du kan vælge trappereoler i forskellige materialer, og du kan vælge dem i forskellige farver. Derudover kan du jo også vælge at stille din smarte reol ind i de forskellige rum i hjemmet for at accentuere indretningen.

Men lad os først tage et blik på, hvad stigereoler egentlig er, og hvorfor de er anderledes fra mere traditionelle reoler.

Hvad er en stigereol?

Ja, hvad er en stigereol? Stigereoler kendes også som trappereoler, og er et særligt type møbel, der er en videreudvikling og nytænkning af den traditionelle reol. En trappereol er således en reol med flere hylder eller trin, som stilles direkte op ad væggen. Hvis man ser trappereolen fra siden, så er den assymmetrisk og har en bred base forneden, hvor hylderne er brede, og som så bliver smallere og smallere opad.

For det første er dette et anderledes og smart design, som på en harmonisk måde kan både tiltrække sig opmærksomhed i hjemmet, men også bryde med resten af indretningen. Mange møbler har jo rette linjer, men ikke stigereolen! Pladsen på stigereolen kan nemt bruges til at opbevare bøger og større genstande nederst, eller de nederste trin kan bruges til at have urtepotter stående på. Opefter langs reolen kan du så stille mindre bøger eller forskellige kunstgenstande, som du gerne vil fremhæve overfor dine gæster og venner.

En anden stor fordel ved stigereoler er deres alsidighed. På en dedikeret hjemmeside om stigereoler kan du få mange gode tips omkring indretningen i hjemmet med stigereoler. Her kan vi dog blot nøjes med at sige, at du ofte på en praktisk måde kan stille en trappereol op langs væggen, hvis ikke du ved, hvad du ellers skal stille lige netop på dette sted.

Med andre ord så kan du vælge at indrette dit hjem med en trappereol, hvor du ellers også ville kunne opstille et traditionelt hyldesystem. Men samtidig kan du stille trappereolen op på steder, hvor den mere traditionelle bogreol måske kommer til kort.

Stigereolens materialer og farver

Som nævnt så kommer stigereoler fremstillet af forskelligt materiale og i mange forskellige farver. Typisk fremstilles reolen af enten træ eller metal. Ofte ses en kombination af de to materialer, hvor hylderne består af  træ, som er sat fast på en ramme af metal. Dette giver god mulighed for at finde et design, som passer lige netop til dit hjem. Hvis du er interesseret i en trappereol med farver, så er det heldigvis også nemt. En oversigt med gode råd omkring hvide stigereoler, for eksempel, kan du finde ved at klikke dig ind her. Stigereoler i sorte eller hvide farver er gode valg til den kræsne indretnings-entuasiast, og for alle os andre. Møbler i disse farver er nemlig fremtidssikret på den måde, at farverne aldrig kommer til at gå af mode. Samtidig er det farver, som passer ind i langt de fleste hjem.

Du kan naturligvis også vælge en stigereol, som er naturfarvet. Ofte vil en sådan type reol være fremstillet af fyrretræ, som er er blevet slebet, så den er rigtig glat og lækker at røre ved. Hvilken type stigereol, der er den rette for dig, afhænger i sidste ende af din smag og dit budget. Som udgangspunkt er det dog en god ide at vælge den reol, som du bedst kan lide og så fokusere mindre på prisen. Det vigtigste er jo, at den passer godt ind i dit hjem, og at du bliver rigtig glad for den.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here