Forside Dit hus Guide: Sådan gør du dit kontor ekstra funktionelt

Guide: Sådan gør du dit kontor ekstra funktionelt

23
0
DEL

Et kontor skal indbyde til ro og fordybelse, men det skal samtidig være meget funktionelt, så du kan anvende det til enhver opgave. Ligegyldigt hvad kontoret bruges til, skal det altså være funktionelt, det skal motivere, og det skal inspirere.

Det er forholdsvist nemt at pifte dit kontor op og gøre det mere funktionelt. Læs med videre i dette indlæg, hvor du finder en guide til, hvordan du lynhurtigt kan pifte dit kontor op uden at blive økonomisk ruineret.

Masser af opbevaringsmuligheder

Når du indretter dit kontor, skal du først og fremmest sørge for at integrere masser af opbevaringsmuligheder. Der findes ikke noget mere demotiverende end rod, og derfor er det vigtigt, at du har mulighed for nemt at rydde tingene til side.

Har du mange løse papirer, er det en god idé at få en papirbakke eller nogle tidsskriftsamlere. Med disse kontorartikler bliver det nemlig utrolig nemt at holde orden. Derudover er det en god idé med mapper, så du kan sortere og skabe et overblik blandt dine mange stykker papirer.

Derudover er det vigtigt, at du tænker i muligheder frem for begrænsninger. Du behøver ikke nødvendigvis at have et stort skab til opbevaring, hvis der ikke er plads på dit kontor. Her er hylder på væggene en god løsning, fordi du på den måde virkelig udnytter rummets størrelse. Har du et lille kontor, så hæng hylder på væggene, og brug dem som opbevaringsplads til enten bøger eller andre ting.

Invester i et fuldt funktionelt bord

Bruger du mange timer på dit kontor, eller kunne du bare godt tænke dig at indrette dit kontor, så det kan bruges af hele familien? Så bør du overveje at kigge nærmere på hæve-/sænkeborde. Mange tror, at hæve-/sænkeborde kun hører erhvervslivet til, men dette er helt forkert. Der findes nemlig et stort udvalg af hæve-/sænkeborde i mange forskellige design og størrelser, så der er noget til enhver smag.

Det smarte ved et hæve-/sænkebord er selvfølgelig, som navnet også angiver, at det kan reguleres i højden. Dette betyder, at du har mulighed for at arbejde i forskellige stillinger, hvis du bruger mange timer ved bordet. Derudover gavner det hele familien, fordi hvert medlem har mulighed for at indstille højden af bordet, så det passer til lige netop den person, som bruger det.

Hæve-/sænkeborde er ofte dyre, og derfor kan det godt betale sig at finde et brugt bord. Med fokus på bæredygtighed istandsætter 3R Kontor brugte hæve-/sænkeborde, så du har mulighed for at købe et brugt bord i god kvalitet og stand. Se det store udvalg af hæve-/sænkeborde her.

Brug tid på at finde en komfortabel stol

Et bord er ikke meget værd uden en stol, og derfor kræver et funktionelt kontor selvfølgelig, at du investerer i god og komfortabel stol. Der findes mange forskellige stole på markedet, så der er helt sikkert en, som passer til dig og dine behov, det er bare lige med at finde den rette.

Når du skal finde den rette kontorstol, er det bedst at tage ud i fysiske butikker og prøve dig frem. Dette er den bedste måde at finde ud af, hvordan stolen passer til din krop. De fleste steder har du mulighed for at låne en stol med hjem, så du rigtigt kan prøve den af, og dette er en mulighed, der er værd at gribe.

Tænk desuden over, om du har nogle skader, som der skal tages højde for i jagten på den rette stol. Det kan være, at du bøvler med dine knæ eller ofte får ondt i nakken. Der findes nemlig stole, som tager højde for skader som disse.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here