Forside Din have Gør haven klar til sommer

Gør haven klar til sommer

85
0
DEL

Hvis man har en dejlig stor have, så vil man gerne have det bedste ud af den, så man for alvor kan nyde den varme årstid, der nærmer sig med hastige skridt. I takt med at foråret skrider frem, så er der oplagte muligheder for at komme i haven og få lavet noget fornuftigt.

Der er så mange fordele ved en have, at man næsten ikke kan sige noget negativt. Uanset om det er en prydhave eller køkkenhave så er det skønt at se på, og med køkkenhave er det også praktisk. Desuden er havearbejde glimrende motion. Det er rene fordele.

Kom godt i gang med din have og vær klar til sommeren.

Prydhaven

De fleste haver i de danske villakvarterer er prydhaver, der er skønne at se på og som hyggelige at nusse rundt i. Der findes et hav af muligheder når det kommer til at indrette haven. Mange danskere foretrækker store græsarealer, der er velpasset og altid klippet. Det er den nemmeste type have at holde, da man blot skal gøde græsset ny og da og så ellers køre en tur over med plæneklipperen.

Men hvis man vil have flotte bede og små stier, så kræver det noget mere, men til gengæld er resultatet også det flotteste man kan forestille sig. Planlæg på forhånd, hvordan du gerne vil have din have indrettet. En rigtig god ide, er at lave en lille havesti med flotte herregårdssten. Du kan klikke her og finde de helt rigtige, hvilket vil give haven et eksklusivt look, der stadig oser af hygge.

Køkkenhaven

En dejlig køkkenhave er en fantastisk ting. Ikke alene er det hyggeligt at gå og nusse i haven, men det er også kønt at se på, og så giver det en konstans strøm af friske grøntsager og urter. Hvad kunne man ønske mere?

Men før man stormer ud i havecenteret og køber frø for alle pengene, så er det en god ide at lægge en plan, så man ved hvor de forskellige ting skal plantes. Sørg for at forberede jorden, ved at ryddede den for ukrudt og gøde den ordentligt. Det er noget, der vil spare dig for en masse unødig lugen og gøre jorden helt klar til dyrkningen.

Vedligeholdelse af haven

Uanset hvilken type have man har, så skal der en vis del vedligeholdelse til og det kræver, at man har de rette remedier. Havemaskiner og redskaber kan man ikke komme udenom, hvis man er seriøst omkring sin have. Derfor anbefaler vi at du går ind på www.wupti.com, hvor du kan finde et stort udvalg af maskiner til havebrug, så du kan få den bedste start på din nye have. God fornøjelse.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here