Forside Din have Gode råd til den flotteste plæne på vejen

Gode råd til den flotteste plæne på vejen

197
0
DEL

Hold plænen trimmet løbende

Der er mange gode grunde til at holde haven pæn. Som oftest er det nemlig lige netop denne del af huset som potentielle gæster kommer til at se som noget af det første. Derfor er det essentielt at der er styr på de mest basale ting ved haven, som eksempelvis græsplænen. Slå græs ofte, for at sikre dig det perfekte look til din have eller forhave. Regelmæssig græsslåning er nemlig en meget vigtig del af, at holde niveauet du ønsker din have skal repræsentere. Find derfor plæneklipperen frem og kom i gang.

Selvom det muligvis ikke virker som det mest interessante i hele verden at holde en plæne i god stand, behøver det rent faktisk ikke være et særligt vanskeligt projekt. Der er nemlig mange hurtige metoder man kan tage i brug, for at få ens græsplæne til at fremstå perfekt på næsten ingen tid. Der er ingen grund til blot at lade ens have stå til og bruge al ens tid på det indendørs. Sørg for at finde både tid og plads i budgettet til at få styr på de vigtigste aspekter af din have. Under denne kategori kommer naturligvis din græsplæne.

Sådan får du en flot græsplæne

Der er overraskende mange ting du selv kan gøre for at holde en græsplæne pæn. Græsslåning er her naturligvis én af de vigtigste, men er rent faktisk langt fra den eneste. Et eksempel på dette kunne være at man husker at en græsplæne skal gødes regelmæssigt. Græs er jo blot en plante som mange andre og derfor skal det plejes lige vis. Gødning giver dit græs en masse næring og sikrer derved et sundt udseende, som du vil blive rigtig glad for. Her er det dog vigtigt at undersøge hvor hyppigt der skal gødes, samt naturligvis hvilken slags gødning der skal bruges.

Et andet vigtigt aspekt, udover naturligvis græsslåning, er at sørge for at holde ukrudt og mos nede. Dette skal også gøres regelmæssigt, da det ellers blot løbende tager til. Der kan spares meget tid ved at gøre disse ting, inden det kommer til at blive overgroet. Både mos og ukrudt giver en græsplæne et nærmest beskidt udseende og det kan derfor sagtens betale sig at få disse ting fjernet. Sørg for at pleje din græsplæne ordentligt og sæt ig grundigt ind i hvad du kan gøre for at afværge fremtidige problemer.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here