Forside Ikke kategoriseret Gave til tømrer – 5 gaveideer der ikke skuffer

Gave til tømrer – 5 gaveideer der ikke skuffer

55
0
DEL

Kender du en tømrer, der har fødselsdag, lige er blevet udlært eller på anden måde har fortjent en god gave? I dette blogindlæg ser vi nærmere på 5 gaveideer til tømreren, der IKKE skuffer. Lyder det som noget for dig, så læs med nu.

Et par gode arbejdssko

En tømrer bevæger sig typisk meget. Og det er ikke kun på jorden: Det kan være alt fra stilladser til tage. I den forbindelse er det vigtigt med noget godt fodtøj. Og det kan du hjælpe ham eller hende med at få!

Et par gode arbejdssko i gave vil aldrig slå fejl. Her er du sikker på at give en gave, der rent faktisk bliver værdsat og ikke mindst brugt. Hvis du er smart, finder du ud af, hvilke arbejdssko han/hun foretrækker og giver dem i gave. Det kan nemlig være lidt farligt at give et par arbejdssko til tømreren fra et ukendt mærke.

En oplevelse

Har tømreren allerede styr på sit fodtøj? Super, så kan du altid give en oplevelsesgave. Tømrere er kendt for at arbejde hårdt. Og det er ikke altid, at de giver sig selv tid til at slappe af og komme til kræfter igen. Derfor vil et ophold være en god oplevelsesgave til tømreren. Det kan for eksempel være et ophold på Hotel Vejlefjord, Comwell hoteller eller noget helt tredje. Mulighederne er mange.

Hvis du vil give et ophold eller en anden oplevelsesgave, kan du besøge en af Danmarks største gaveportaler her.

Arbejdstøj til alt slags vejr

Uanset vejr og vind, så skal tømreren på arbejde. Det stiller nogle store krav til påklædningen. Derfor kan en tømrer stort set altid bruge nyt arbejdstøj, fordi det gamle er blevet slidt eller der er brug for noget nyt og bedre.

Hvis det er en gaveide for dig, så kan det anbefales at finde ud af, hvad for noget tøj tømreren går og mangler for tiden. På den måde kan du give en gave han/hun rent faktisk har behov for.

Værktøj

Uden sit værktøj er tømreren ikke meget værd. Derfor skal denne gaveide selvfølgelig også nævnes her. Værktøjs-verdenen er kæmpe stor. Derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvilket værktøj du bør give. Som udgangspunkt er det en god ide at give noget tømreren ikke selv køber, men som han/hun stadig har brug for. Det kan for eksempel være en speciel hammer i en ekstra høj kvalitet.

Gavekurv

Føler du ikke, at ovenstående gaveideer er noget for dig? Så kan du altid ty til nødløsningen: En gavekurv. En gavekurv kan stort set altid bruges. Især hvis du vælger en, der indeholder mad og drikke, der passer perfekt til tømrerens smag.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here