Forside Dit hus Forslag til renoveringer/forårsprojekter i hjemmet

Forslag til renoveringer/forårsprojekter i hjemmet

23
0
DEL

Foråret betyder for mange danskere, at det er tid til renoveringer og diverse gør-det-selv-projekter. Dagene føles længere med lyset, temperaturen stiger, og varmen på radiatorerne skrues ned. Dette betyder også, at langt de fleste danskere får mere energi og overskud – og netop denne energi og overskud kan bruges til at forbedre hjemmet. Men hvilke projekter skal man gå i gang med? Dette kan du få inspiration til i dette indlæg, hvor du får forslag til renoveringer og forårsprojekter i hjemmet. Det gælder nemlig om at udnytte den lysere tid, inden sommerens varme, efterårets regn og vinterens kulde rammer landet igen.

Tagplader af plast – perfekt til mange projekter 

Det kan være, at du drømmer om at få udvidet din bolig eller have på den ene eller anden måde. Her er tagplader af plast den ideelle makker, da du får yderst mange muligheder gennem det. Du kan eksempelvis bygge en ny carport, således at du får beskyttet bilen gennem de skiftende årstider. Det kan også være, at du har et ønske om at bygge en udestue, så du altid har et sted at gå hen, hvor du kan nyde haven og den danske sommer. Eller et beskyttende sted til dine planter i form af et drivhus. Mulighederne er mange, når det kommer til tagplader i plast, og du kan se et stort udvalg af dem på denne hjemmeside.

Behandl husets facade, og få et flot udtryk

For at få det mest æstetiske udtryk kræver det, at man jævnligt behandler husets facade. Her er foråret det perfekte tidspunkt. Har du en murermestervilla af klassisk bebyggelse, vil det være en god idé at få udskiftet fugerne. Selvom denne opgave godt kan være tidskrævende, vil det i sidste ende give et særdeles flot slutresultat. Mener du ikke, at fugerne skal udskiftes, kan du sagtens give dem et pift gennem en facaderensning eller en facademaling.

Renovering af badeværelset er ideelt i foråret

Det allerbedste tidspunkt at renovere husets badeværelse er i foråret. Når et badeværelse renoveres, vil meget af arbejdet også foregå udendørs, og her er det rart, at temperaturen ikke er for kold eller for varm. Det samme gælder, når man skal ud i havens midlertidige toilet, eller når man åbner vinduet i badeværelset for at udlufte arbejdsrummet. Når det kommer til selve renoveringsarbejdet, er det vigtigt at huske på, at det er lovpligtigt at lade en autoriseret håndværker udføre el- og vvs-installationerne.

Rengør terrassen, og forlæng levetiden

Efter foråret kommer sommeren, og derfor er det skønt at få rengjort terrassen inden sommerens ankomst. Især træterrasser har brug for en kærlig hånd, hvis levetiden ønskes at være så lang som mulig. Det er samtidig en god idé at imprægnere eller oliere terrassen efter rensningen, da dette forlænger holdbarheden yderligere. Du kan sagtens foretage disse arbejdsopgaver selv, men hvis du ikke føler, at du har evnerne dertil, kan du også vælge at bestille en rensning udefra.

Lap græsplænen, og gør den flot igen

Vinteren kan være hård for græsplænen, og dette ses især i foråret. Her kan bare pletter i græsset komme frem, og dette er ikke det flotteste syn. Du kan lappe disse pletter ved at købe græsfrø, som er lavet til eftersåning af plæner. Disse frø sår du direkte på pletterne, hvorefter nyt græs vil vokse frem. Dog kan du også vælge at gro græslapper i en bakke. Når dette græs er vokset frem, planter du blot det nye græs på græsplænens bare pletter. Man kan sammenligne dette med en form for rullegræs, der fungerer supergodt til lapning af græsplæner.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here