Forside Ikke kategoriseret Driv forretning i boligen? Find det rette webhotel til hjemmesiden

Driv forretning i boligen? Find det rette webhotel til hjemmesiden

173
0
DEL

Hvis du skal drive forretning hjemmefra, så er der stor sandsynlighed for, at du skal have en online tilstedeværelse i form af en blog, hjemmeside eller webshop.

Første skridt til at oprette hjemmesiden, blog eller shoppen, kræver et godt webhotel. Webhotellet er infrastrukturen for forretningen, og her vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten i forhold til dit behov.

At finde det rette valg til dit webhotel er, hvad du kan finde tips til her. Her får du nemlig de grundlæggende overvejelser, til hvordan du finder det rigtige webhotel.

Pris er ikke den afgørende faktor

Prisen er som regel den første faktor vi vælger ud fra, og det er jo logisk nok, men med hensyn til den rette webhotel til dine behov, så skal det ikke være afgørende for valget.

Prisen på et webhotel (se oversigt over webhotel priser her)for en blog eller hjemmeside til ganske almindelig brug, er utrolig billig. Du finder nemlig gode kvalitets webhoteller til en pris fra 9 til 20 kr. pr. Måned. Med oprettelses pris på omkring 100 kr. og et domæne til 45 kr. så kan du faktisk starte din blog for omkring 260 kr.

Webhoteller i den billige ende kommer dog i rigtig mange forskellige størrelser, og her er kvaliteten også ganske forskellig. Et par gode webhoteller er Unoeuro eller Meebox og til 9 – 10 kr. om måneden, så er det næsten et røverkøb, der samtidig kan gøres billigere ved at Google efter rabatkoder.

Webhoteller i den noget dyre ende er beregnet til det professionelle behov til hjemmesider eller webshops. Her ligger prisen på 1-200 kr. om måneden for et ganske fint hotel ved Meebox, der giver en god stabil oppetid, hvilket absolut er et krav, når man skal finde hosting til sin webshop.

Teknologien på webhotellet

Du finder som regel webhoteller til .Net eller til PHP og MySQL. Her er det vigtigt at vælge et hotel der passer til teknikken på hjemmesiden/shoppen, hvilket giver sig selv, men dog en ret vigtig ting du skal holde dig for øje.

Unoeuro der er en af de bedste webhoteller til normalt brug, her bliver du tilbudt begge teknologier. Du kan også bruge disse til webshops der er skabt i Joomla, WordPress eller Prestashop da disse systemer er bygget på PHP og MySql.

Support og muligheder

En anden yderst vigtig ting som du skal holde dig for øje ved valg af webhotel, er hvordan support og backup mulighederne ser ud. Backup på daglig basis er et krav du absolut skal vægte, helt ligesom en god og hurtig support er en ganske fornuftig ting af vægte højt.

Support og backup er ofte noget de fleste overser, hvilket vil sige; lige indtil det skal bruges. Hvis du har lavet fejl på webshoppen eller bloggen, og det er din forretning, så er det ret vigtigt at få tingene op og køre igen. Her er den hurtige support og mulighed for rulle en backup på igen, absolut noget man værdsætter.

Husk at tjekke specifikationer på hvordan backup køres ved hosting selskabet, inden du vælger webhotellet.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here