Forside Ikke kategoriseret Disse tre fagmænd bør du aldrig spare væk

Disse tre fagmænd bør du aldrig spare væk

244
0
DEL

De fleste går rundt med en lille nærigpind i maven. Når vi støder på udgifter i forhold til boligen, har vi en tendens til at stille os selv spørgsmålet: ”Kan denne udgift spares væk?”. Vi er især ivrige efter at spare, når det kommer til udgifter, der primært går til lønninger, fordi vi ikke får et fysisk produkt for vores penge. På trods af dette er der tre fagmænd, hvis løn du aldrig børe spare væk.

Disse tre fagmænd er deres vægt værd i guld og vil oftest være deres løn værd mange gange.

Boligsagkyndig

En boligsagkyndig anvendes ofte i forbindelse med huskøb og –salg. I visse forbindelser er det lovpligtigt at få en vurdering fra en beskikket boligsagkyndig, men der er også situationer, hvor det er valgfrit.

Når du køber en bolig på tvangsauktion, får du eksempelvis ingen boligskifteforsikring. Det vil sige, at du hæfter personligt for eventuelle fejl og skader på huset, som ikke var opdaget, da du købte huset. Derfor bør du alliere dig med en boligsagkyndig, når du gennemgår huset for at undgå ubehagelige overraskelser.

Det er langtfra altid nok, hvis du selv har håndværksmæssig erfaring. En boligsagkyndig har både uddannelse og stor erfaring i bagagen. Derudover ved han, hvor han skal kigge efter fejl og mangler, og hvor de mest alvorlige fejl kan opstå.

Lad derfor være med at spare den boligsagkyndige væk. Han kan redde dig fra store økonomiske tab.

Låsesmed

Vi kan alle komme til at låse os ude eller tabe vores nøgle. Mange vælger øjeblikkeligt at ringe til låsesmeden, mens andre kaster sig ud i mere eller mindre fantasifulde forsøg på selv at komme ind.

Hvis du kender en låsesmed, så har han formodentligt også adskillige historier om fejlslagne forsøg på selv at komme ind. Nogen forsøger at bryde deres egen dør ned, mens andre vælger at smadre et vindue. Nogen sætter sågar liv og lemmer på spil i et forsøg på at komme ind fra naboens altan

Ingen af disse metoder kan anbefales, medmindre der bogstaveligt talt er tale om et nødstilfælde. I de to første tilfælde, vil udgiften for at reparere skaderne langt overstige prisen på en dygtig låsesmed. I det sidste tilfælde risikerer man alvorlige personskader for at spare et par hundrede.

Det er en rigtig god idé altid at have nummeret på en god låsesmed på sig. Klik her og læs mere om den låsesmed, som vi anbefaler.

Boligadvokat

Køb og salg af bolig, er de perioder i dit liv, hvor du er allermest økonomisk sårbar. Selv hvis du ikke køber et hus på tvangsauktion, er der rigtig mange ting, der kan gå galt.

Det kan derfor være en rigtig god idé at alliere sig med en dygtig boligadvokat. En boligadvokat kan styre dig uden om de faldgruber, som mange ofte falder i. Det kan give enorme besparelser i det lange løb.

Med andre ord kan man sige, at lønnen til en boligadvokat er en udgift, som du kender størrelsen på. Til gengæld undgår uvisse udgifter, der kan blive mange gange større.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here