Forside Dit tag 7 gode råd, inden du går i gang med at bygge nyt...

7 gode råd, inden du går i gang med at bygge nyt tag

47
0
DEL

Der er mange ting, du skal overveje, hvis du gerne vil have et nyt tag på dit hus. Det betyder, at du skal finde ud af, hvad det eksempelvis kommer til at koste, hvilke materialer der passer til dit hus, og om du overhovedet har økonomien til det?

Hvis ikke, kan du altid tage et lån til at finansiere det – det i hvert fald bedre end blot at lade dit tag forfalde. Du kan se mere her.

1. Få en rådgiver til dit tag

Det er aldrig en god idé at gå i gang med at lægge tag, hvis ikke man har erfaring med det. Derfor anbefales det, at du finder en rådgiver, der kan hjælpe dig med at udarbejde udbudsmateriale, samt sikre at kvaliteten bliver i top, både under og efter projektet.

2. Vælg den bedste idé

Der er utroligt mange idéer, der kommer på disken, når man skal finde ud af, hvordan man vælger den rigtige taghældning og så videre. Hvis I har et tag i forvejen, som I har været tilfredse med.

3. Kontakt forskellige firmaer

Det er en rigtig dum idé udelukkende at vælge et firma. Tal mere flere forskellige virksomheder, som kan give et tilbud. Tag eventuelt hel for at se de steder, hvor de har lavet noget før, så I har en mulighed for at vurdere, hvorvidt de er pengene værd eller ej.

Generelt bør du vælge den entreprenør, som du har mest tillid til. Skriv op, hvad I skal have lavet, så der er et bevis på, at I har talt om det, inden arbejdet blev påbegyndt.

4. Gå i detaljer med tilbuddet

Jeres tilbud skal gå helt ned i detaljerne, så der ikke opstår uventet merbetaling undervejs. Snak det hele igennem med den virksomhed, I har valgt, så der ikke er nogle usikkerheder omkring jeres projekt. Sørg også for, at der er en klokkeklar tidsplan, som I kan være sikre på bliver overholdet, inden arbejdet går i gang med at blive udført.

5. Lav en fast aftale omkring, hvornår der må arbejdes

Sørg for, at I har aftalt en fast pris med håndværkerne, og aftal herefter hvad der sker, såfremt dette ikke bliver overholdt. Det skal være sådan, at der ikke skal være en merpris, hvis de ikke når det.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here