Forside Dit hus De 5 vigtigste ting i din lejlighed

De 5 vigtigste ting i din lejlighed

24
0
DEL

Når man flytter i ny lejlighed, kan det godt være svært at vide, hvor man skal starte i forhold til indretningen. Derfor får du her en liste over 5 helt essentielle ting, du skal have styr på så hurtigt som muligt.

1) Seng

Som det allerførste skal du have fat i en seng. Måske har du én i forvejen, du kan tage med videre, og ellers skal du ud og investere i én. Hvis blot du har en seng, kan de fleste andre ting godt vente lidt længere, men skønhedssøvnen er altså helt igennem nødvendig. I nogle tilfælde kan det være smart at overveje en sovesofa, som tager mindre plads.

2) Gardiner

Måske tænker du ikke over det som det første, men gardiner er en temmelig vigtig ting at få styr på. Både så andre ikke kan kigge ind i din bolig døgnets 24 timer, og så du kan lukke sollys ude, når du sover eller for eksempel arbejder ved din computer og skal undgå genskær. Heldigvis kan gardiner sagtens være et dekorativt element i lejligheden, da der er så mange forskellige modeller på markedet. For eksempel kan du finde et stort udvalg af lamelgardiner her, og de kan med fordel bruges for eksempel i stuen. I soveværelset er mørklægningsgardiner at foretrække, og i boligens andre rum kan du så pifte det op med nogle lidt anderledes design og typer.

3) Køkkenudstyr

Der er få ting, der er mere irriterende end at skulle lave mad og så finde ud af, at man mangler halvdelen af det nødvendige udstyr. Derfor er det en god idé at sørge for at få kigget køkkenskufferne igennem, inden du går i gang med madlavningen og dermed sikre dig, at du har alt, hvad du skal bruge. Hvis ikke… skal du ud og investere, for uden køkkenudstyr såsom gode knive, bordskånere og paletknive kommer du altså ikke særlig langt.

4) Lamper

Lamper har det med at være en af de ting, folk glemmer, når de flytter. Det er imidlertid temmelig essentielt, så du faktisk kan se, hvad du foretager dig i din lejlighed om aftenen. Lamper skal gerne være flotte og dekorative, så de bliver en del af lejlighedens samlede udtryk, og derudover skal de naturligvis være effektive og give lys nok alt efter hvor i lejligheden, de er. Her finder du et stort udvalg af lamper, der kan sprede både lys og personlighed i din nye bolig.

5) Dig selv

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du husker at have dig selv med i hele projektet. Lejligheden er dit nye hjem, og derfor skal den også gerne føles både hyggelig, personlig og tryg. Det opnår du blandt andet ved at dekorere med dine yndlingsting og gode minder. Hæng billeder og plakater op på væggene, lad dine yndlingsbøger og -magasiner ligge fremme og pynt med dine yndlingsgenstande, som du har samlet fra nær og fjern. På den måde får din lejlighed den helt rigtige, hjemlige atmosfære.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here