Forside Ikke kategoriseret 4 biopejstyper der vil pryde ethvert hjem

4 biopejstyper der vil pryde ethvert hjem

84
0
DEL
bio

Biopejse bliver mere og mere populære, og mange danskere vælger dem i stigende grad i stedet for en traditionel pejs eller brændeovn.

Biopejse har nemlig en række fordele frem for f.eks. almindelige pejse. For det første så soder de ikke, og de afgiver heller ikke røg og lugt til lokalet, hvori de er installeret. Forbrændingen i en biopejs er nemlig meget ren, og udleder udelukkende CO2 og vandampe. Kigger man på pejse og brændeovne, så udleder de dioxiner, benzen, toluen, cyanidforbindelser og de kræftfremkaldende tjærestoffer (PAH), hvilket i høj grad er nogle af grundene til at danskerne vælger biopejse i stedet.

En biopejs behøver heller ikke en skorsten, hvilket gør det muligt at placere pejsen hvor som helst i lokalet.

I denne artikel giver vi dig fire typer biopejse, som kan passes ind i ethvert hjem. Du finder priser og billeder af alle typer hos luksuspejse.dk

Fritstående biopejs

Fritsående biopejse, er pejse, som er født på ben eller fod, så de kan placeres på gulvet eller for den sags skyld på bordet, lige som et hvilket som helst andet møbel. Fritstående biopejse kan også bruges udendørs, til f.eks. at skabe hygge på terrassen. Fritstående biopejse er ofte lidt billigere end biopejse, der skal ophænges eller indbygges på anden vis.

Indbyggede biopejse

Indbyggede biopejse er pejse, som skal bygges ind i f.eks. en væg. Disse pejse ligner til forveksling en pejs, men da biopejse som allerede beskrevet ikke har behov for en skorsten, kan man indbygge en biopejs mange kreative steder, f.eks. i badet, i skillevæggen eller måske i tv-møblet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Væghængte biopejse

Væghængte biopejse er pejse, som kan hænges på væggen som et maleri. Disse typer biopejse er et rigtig godt alternativ til de indbyggede, da de f.eks. kan hænges på den væg, hvor en pejs skulle haveværet indbygget og give det samme look and feel, som hvis pejsen var indbygget. Væghængte biopejse fås i alle størrelser og nogle kommer endda som en et reolsystem, hvor en del af reolen er en pejs!

Lofthængte biopejse

Lofthængte biopejse er pejse, som hænger ned fra loftet. Du har måske set sådan en biopejs i godmorgen eller godaften Danmark, hvor de har en flot sort biopejs hængende midt i lokalet. Pejse som disse regner sig til store åbne rum, hvor der er god plads til at en pejs hænger ned fra loftet og nærmest svæver i rummet.

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here