Forside Din have 3 Tips: Sådan gør du haven mere børne- og teenagevenlig

3 Tips: Sådan gør du haven mere børne- og teenagevenlig

74
0
DEL

Som barn eller teenager, plejede du sikkert at være fysisk aktiv og udenfor hele dagen med sport eller lege i form af fodbold, hockey, gemmeleg eller lignende. Det var ikke kun en måde, hvorpå du kunne få motion på, men også en måde, hvorpå du kunne være social med dine kammerater.

Derfor kan du godt undre dig over, hvorfor dit barn eller teenager ikke er ude i den friske luft efter skole sammen med kammeraterne, men i stedet sidder foran computeren eller iPad’en med et headset på hovedet til at kommunikere med kammeraterne inde fra sit værelse.

I dag er der mange fristelser for børn og teenagere inde på værelset. Computeren og iPad’en åbner op for en helt ny verden fyldt med underholdning, men mangel på fysisk aktivitet. Så hvordan kan du friste dit barn eller teenager til at komme ud i den friske luft?

Indret haven med børne- og teenagevenlige aktiviteter

Kombiner din egen personlige haveindretning med børne- og teenagevenlige aktiviteter. Skab sjove og underholdende rammer for dit barn eller teenager for at gøre fysisk aktivitet udenfor til en naturlig del af deres hverdag.

Nationalsporten

Med fodbold, som Danmarks nationalsport, må der konkluderes, at en fodboldbane i miniatureudgave næsten bør være obligatorisk for enhver børnefamilie at etablere. Du kan finde fodboldmål i alle størrelser og prisklasser, og mange af dem kan pakkes sammen og ryddes væk efter brug. Der findes også forskelligt udstyr til fodboldbanen til at udfordre dit barn eller teenager som eksempelvis en targetdug eller kegler til dribleteknikken.

Den amerikanske sportsteenager

Montér en basketballstander i indkørslen og udfordre din teenagers og kammeraternes erfaring med en basketball. Denne sportsgren er en sjov måde at opnå socialt samvær og fysisk aktivitet på. Du kan finde inspiration via dette link, hvor du finder et stort udvalg af basketballstandere og basketballkurve i alle størrelser.

Hop ind i legen

Køb en trampolin og placer den i haven. Her sikrer du, at dit barn eller teenager opnår fysisk aktivitet på en sjov måde – enten alene eller med kammeraterne. Trampoliner fås både med og uden sikkerhedsnet, så alt efter hvor gammel dit barn er, kan du finde en trampolin passende til dit barns behov.

På webshoppen; Only4Kids, kan du finde et hav af muligheder i forskellige prisklasser for udendørs fysisk aktivitet og underholdning for dit barn eller teenager.

 

SKRIV EN KOMMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here